top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Kooснователят на Reddit смята, че крипто игрите ще завладеят пазара след няколко години

Кооснователят на Reddit Alexis Ohanian е най-новата фигура в индустрията, която изразява вълнение от концепцията за игра, за да печелите игри. Серийният предприемач, който сега насочи вниманието си главно към блокчейн и проекти, свързани с крипто, е оптимист по отношение на обещанието да печели от игри, като прогнозира, че те ще доминират в света на игрите само след няколко години.

 
Alexis Ohanian
 

След пет години ще оценявате правилно времето си и вместо да бъдете използвани за реклами за да изкарате някой долар, за да купувате глупави чукове, които всъщност не притежавате, ще играете някаква еквивалентна игра на веригата, която ще бъде също толкова забавна. Всъщност ще спечелите истинска стойност и ще можете да берете плодовете на това, което сте направили.

Сподели Alexis Ohanian.


Play-to-earn игрите обикновено използват крипто "жетони" вместо обикновена валута в играта, което означава, че играчите теоретично могат да обменят печалбите си в за реални средства. Най-популярното заглавие в категорията в момента е Axie Infinity - игра, подобна на Pokemon, където Axies могат да бъдат закупени и продадени за криптовалута RONIN.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download


43 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Commenti


bottom of page