top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Control: Ultimate Edition е сред безплатните игри за PS+ през февруари

Вчера вечерта Sony обявиха новите безплатни игри за PS+ абонатите. Последните няколко месеца ни предоставят доста яки заглавия и този път също не ни разочароват. През февруари, PS+ абонатите ще могат да си вземат Control: Ultimate edition, Concrete Genie и Destruction AllStars.


Control излезе през 2019г. и е разработена от Remedy Entertainment (Alan Wake, Max Payne 1 и 2, Quantum Break) и спечели редица награди. IGN дори я обяви за Игра на годината. В Control: Ultimate Edition ще ни предостави и двете DLC-та. Това заглавие ще е и за PS4, и за PS5, като при втората версия ще получите и безплатен ъпгрейд с два мода - Performance и Graphics.


Concrete Genie е екшън-приключенска игра, в която играем като Аш, младеж с магическа четка за рисуване, която превръща всяка картина в реалност. Тя е достъпна само за PS4.

Destruction AllStars е онлайн мултиплеър заглавие, в което се бием и трошим с коли. Специфичното на това заглавие е, че като ни унищожат превозното средство, то може да се борим пеша. Това заглавие е само за PS5.


Control: Ultimate edition и Concrete Genie можете да ги вземете от втори февруари до първи март, a Destruction AllStars е до пети април.


214 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page