top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Кооперативният режим на Halo Infinite няма да стартира през май, както бе планирано

Разработчикът на Halo Infinite, 343 Industries казва, че има нужда от „повече време“ за работа върху съвместната кампания и Forge, а съвместните мисии няма да бъдат налични през май, както се надявахме.

 
Halo Infinite Co-op
 

Екипът желаеше да подчертае, че макар да постига „голям напредък в сътрудничеството в мрежата“ и че работата по това и Forge „се провежда паралелно с работата по Сезон 2“, „реалността е, че това ще отнеме повече време за да получите висококачествено, пълнофункционално мрежово кооперативно изживяване за 4-ма играчи в масивния и широк отворен свят на Halo Infinite".


Също така сме отдадени на страхотно кооперативно изживяване с разделен екран за 2 играчи на всички Xbox конзоли, от оригиналния Xbox One до Xbox One Series X – и нелинейните, широко отворени секции на кампанията представят някои големи предизвикателства за разделен екран, които ни отнеха повече време за решаване. Всичко това означава, че няма да можем да пуснем мрежова кооперация за кампаният на 3 май, в началото на сезон 2. Но ние все още се стремим да доставим мрежова кооперация за кампанията по-късно през сезон 2 и ще споделим дата на пускане възможно най-скоро.

, обяснява публикация в Halo Waypoint.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

9 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page