top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Cory Barlog няма представа дали God of War Ragnarok ще излезе за PC

God of War Ragnarok все още не е получила потвърдена дата на премиера за PlayStation 5, а вече има дискусии за възможността, за PC порт. Sony вече има нова политика, която позволява издаването на playstation хитове за компютър.

 
God of War Ragnarok
 

Творческият директор на Sony Санта Моника, Cory Barlog, отговори на въпроса, който вълнува много PC геймъри. В ново интервю , Barlog беше попитан дали продължението ще бъде изкарано за компютър.


Той отговори:

Нямам представа. В момента ходим напред с малки крачки. Като дойде времето да го обмислим, ще си зададем въпроса: „Добре, това ли е най-доброто нещо?“ и ще преценим . Хората харесват ли го? Правилно ли го направихме? Има ли нещо, което направихме нередно? Какво можем да направим по-добре в бъдеще? Обаче, в крайна сметка, това е решение на Sony.

Barlog е голям привърженик на PC порта на God of War, но той казва, че идеята е била подкрепена от „колектив от PlayStation студия“.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

65 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page