top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Може да създавате музика във VR с играта Virtuoso!

Собствениците на сетовете Meta Quest и SteamVR скоро ще имат друг начин да правят музика във виртуална реалност. Sandbox-ът за създаване на музика Virtuoso ще пристигне и на двете платформи на 10 март.

 
Virtuoso
 

Според издателя Fast Travel Games, Virtuoso е предназначен за всеки, независимо от нивото му на музикално образование. Урок, който ще ви покаже базовите неща и има шест инструмента, с които да се развихрите, включително барабанен комплект за персонализиране и 3D орган. Играчите могат да добавят и вокали към своите творения.


С помощта на инструментът Looper можете да създавате песни без чужда помощ. Функции като предварително зададени гами и Tempo Sync трябва да ви помогнат да се придържате към ритъма и да останете в тон. Има и поддръжка на MIDI контролер чрез придружаващо приложение на Windows.

Творенията могат да се запазват и споделят с други. Ако споделите работата си в библиотеката на общността, други потребители на Virtuoso ще могат да добавят свои собствени щрихи към вашите песни, включително да ги ремиксират.


Virtuoso, която е разработена от Really Interactive, може да си струва да я проверите, ако някога сте мечтали да създавате своя собствена музика, ако имате съвместими VR сетове.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

13 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page