top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

CS:GO се завръща в Бразилия през 2023 г. за IEM Spring

CS:GO Major турнира IEM Rio беше забележително събитие. Турнир, изпълнен с изненади, който на моменти включваше някои от най-развълнуваните тълпи в историята на играта. ESL обявиха, че се завръщат за още.

 
IEM Brazil
 

Точно преди големите финали, след приключването на шоу-мача на легендите на Бразилия срещу Швеция, ESL обявиха, че ще бъдат домакини на още един IEM турнир в Бразилия през 2023 г. Събитието, понастоящем посочено като IEM Spring в графика за четвърти сезон на Intel Grand Slam предполага, че ще се проведе в края на април 2023 г.


Турнирът ще включва 16 отбора вместо 24-те, които играят в мейджъра, с награден фонд от $250 000. По-важното обаче е, че събитието IEM Spring в Бразилия ще се счита за събитие от сезона на Intel от Grand Slam. Както при предишните сезони, победителят в турнира от Grand Slam на Intel се определя от това кой отбор е постигнал четири победи в събитията.

В момента FaZe е на крачка от спечелването на четвъртия турнир от Големия шлем на Intel, като вече има три победи в Katowice 2022, Pro League сезон 15 и Cologne 2022. Vitality и Cloud9 също имат по една победа. Дали IEM Spring в Бразилия ще се брои или не към сезон четири на Intel Grand Slam, ще бъде определено от FaZe през следващите две IEM събития в Katowice 2023 и Pro League сезон 17.


Енергията, демонстрирана от бразилската публика, беше несравнима.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК.

12 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Commenti


bottom of page