top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Cyberpunk 2077 вече е в "задоволително" състояние, поне според CDPR

"Cyberpunk 2077" беше една от най-големите игри на 2020-та година и беше постоянно в новините, но не за положителни неща. Излизането на играта беше белязано от цял куп скандали, разкрития и разочорования. CD Project Red бяха критикувани, заплашвани от съдебни дела и дори бяха хакнати за определен период от време, в който машините в компанията били недостъпни за служителите.


Cyberpunk Satisfactory State

Вече е средата на 2021-ва и май сме стигнали момента, в който "Cyberpunk 2077" е в "задоволително" състояние. Това твърди изпълнителният директор на CD Project Red Адам Кицински. Според него заглавието е стигнало "задоволително" ниво на стабилност и представяне. Това стана ясно по време на конференцията WSE Innovation Day, където Кицински е говорил за Cyberpunk 2077. Той адресирал скорошни пачове и ъпдейти, които са били имплементирани и как сега компанията ще се фокусира върху подобряване на системите в играта и ще се прилагат фиксове в сфери, които са били посочени като "нуждаещи се от усъвършенстване". Кицински не е навлязъл в подробности кои системи, които са били посочени от феновете и играчите, ще бъдат оправени. Но това може да е всичко от полицейските реакции в играта, изкуствения интелект на NPC-тата и дори подобрения в персонализирането на персонажа ни.


Неотдавна Sony посочиха, че PS4 играчи все още изпитват проблеми след завръщането на играта в PlayStation Store-a. CDPR обещават, че ни очакват още подобрения и фиксове за версиите на Cyberpunk 2077 за предишното поколение конзоли.


Само времето ще покаже колко CD Project ще спази обещанията си и поетите ангажименти.

134 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page