top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Cyberpunk 2077 се завръща в PSN на 21-ви юни.

Всички на този етап сме запознати каква катастрофа беше излизането на пазара на дългоочакваното RPG. Версията за компютър и новото поколение конзоли е горе-долу добре и е драстично пооправена, но има още какво да се желае.


Cyberpunk Returns On PSN

CDPR работи с всички сили да оправи цялата каша и по-конкретно версиите за PS4 и Xbox One. И до някаква степен, усилията им се отплащат, след като Sony разреши отново да се завърне Cyberpunk 2077 в техния онлайн магазин. Въпреки това Sony препоръчва на потребителите да играят PS4 Pro или PS5 версиите на играта, защото обикновенната PS4 версия все още има проблеми.


CDPR са наясно и още работят по отстраняването им, но кой знае кога ще е на 100% готова Cyberpunk 2077. Завръщането на заглавието се очакваше да се случи скоро, при положение, че може да намериш Cyberpunk 2077 като я напишеш в търсачката на магазина. Играта на CDPR беше свалена от PS Store още през декември, така че около половин година отсъстваше и геймърите можеха да си закупят единствено физическо копие на играта.


Въпреки проблемното излизане на пазара, Cyberpunk 2077 е огромен успех за CDPR. Шефовете и разработчиците на компанията получиха солидни бонуси по този случай. Въпреки това, още доста работа има още по Cyberpunk 2077, като освен още фиксове, очакваме и DLC-та.

180 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page