top of page

„Cyberpunk 2077“ подготвя най-големия си пач от четири месеца

Актуализирано: 21.01.2022 г.

Cyberpunk 2077 започват да правят стъпки по отношение на следващия си пач. Смята се, че ще е 1.5, като изцяло пропускат 1.4. за да бъде пуснат големият пач заедно с PS5 и Xbox Series X.

 
Cyberpunk 2077
 

Феновете с набито око забелязаха, че build-a на Cyberpunk 2077 е с обновена версия за първи път от Октомври. Последният действителен пач, който Cyberpunk 2077 получи, беше 1.31 в средата на Септември. Той, наред с други неща, направи отразяващите повърхности много по-добри.

 
Cyberpunk 2077 builds
 

Ето какво каза CDPR за своите планове за първото тримецечие на 2022 за пача и следващото издание:

Ние работим усилено върху следващата версия на Cyberpunk , която е планирана за пускане през първото тримесечие на 2022 г. С нея ще бъде пусната друга голяма актуализация за всички платформи.

Това каза президентът на CD Projekt Group, Adam Kiciński в изявлението си през ноември 2021 г.


Към момента единственото нещо, което CDPR казват е да отричат слуховете, като твърдят, че поне част от тях са „измислени“. Въпреки това някои аспекти са извлечени от файлове с данни в самата игра, което правилно е предсказвало други минали безплатни DLC-та.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

159 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page