top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Cyberpunk 2077 next-gen версията и пач 1,5 са вече достъпни за сваляне!

Дългоочакваните версии на Cyberpunk 2077 за PlayStation 5 и Xbox Series X/S вече са на пазара. CD Projekt Red планираше да пусне новите версии миналата година, но ги отложи до началото на 2022 г. Тези, които притежават играта на PS4 и Xbox One, ще получат безплатен ъпгрейд до съответната версия от текущото поколение.

 
Cyberpunk 2077
 

Играчите могат да очакват по-бързо зареждане, динамично мащабиране и други визуални и технически подобрения. Версията PS5 се възползва от хаптична обратна връзка на контролера DualSense, вграденият високоговорител и функциите за адаптивно задействане, както и 3D аудио.


Има режими на производителност и Ray-Tracing на PS5 и Xbox Series X. В режим на производителност играта ще работи в 4K при 60 кадъра в секунда с очаквани редки, малки спадове в честотата на кадрите, със средна/половин резолюция SSR (Screen Space Reflection) качество. При включен Ray-Tracing, честотата на кадрите ще спадне до 30 кадъра в секунда с качество на SSR при висока/половин разделителна способност. На Xbox Series S играта ще работи в 1440p при 30 кадъра в секунда.


Изданията от текущото поколение пристигат 14 месеца след бурният дебют на Cyberpunk 2077. Имаше широко разпространени съобщения, че играта работи зле на PS4 и Xbox One, толкова много, че Sony премахна Cyberpunk 2077 от PlayStation Store. Microsoft предложиха възстановяване на сумита на всеки играч, който иска. Играта остана извън дигиталната витрина на Sony в продължение на шест месеца - CDPR пусна пълен списък с корекции на грешки след дебюта. Надяваме се, че този път нещата вървят много по-гладко за играчите на PS5 и Series X/S.

 
Cyberpunk 2077 next-gen update
 

Заедно с актуализацията от текущото поколение, пач 1.5 включва актуализации за всички платформи, включително конзоли от предишно поколение, PC и Stadia. Системата за бонуси е преработена. Всички точки от "perks" ще бъдат неразпределени, така че играчите могат да преработят своята конструкция въз основа на новите уменията.


Враговете са по-умни и им е по-лесно да намерят прикритие. Тълпите трябва да реагират по-добре на агресивните действия, които извършвате – някои странични наблюдатели може дори да ви нападнат, ако са заплашени – въпреки че изглежда, че тези промени няма да важат за PS4 или Xbox One. Шофирането трябва да е по-добро, с по-добро спиране и окачване, а всички мотори ще имат светещи колела, които играчите могат да включват. Завършването на мисии ще означава повече пари в джоба ви и колите няма да струват толкова много. Има и нови оръжия и приставки, които да проверите.


CDPR добавя повече опции за персонализиране на героите, включително увеличен набор от опции за грим. Освен това играчите най-накрая ще могат да променят начина, по който тяхната версия на V изглежда по средата на играта. Ще можете да наемете апартаменти в други части на града и да промените облика на жилищното си пространство.

В този пач има много повече, включително промени във взаимоотношенията, системата за плячка и икономиката, възможност за бавно ходене, и още пози за Johnny Silverhand при photo mode.


Пачът е около 50 GB на Xbox, PS4 и PC. Собствениците на PS5 ще трябва да изтеглят новата версия ръчно от PlayStation Store и ще могат да прехвърлят един от своите save файлове.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

225 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page