top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Cyberpunk 2077 VR gameplay

Много хора харесаха Cyberpunk 2077.

 
Cyberpunk 2077 VR
 

Поради високите очаквания на геймърите преди премиерата, CDPR допуснаха много грешки и ужасна производителност на конзолите от последно поколение. Cyberpunk 2077 получи смесени коментари както от геймърите, така и от геймърската преса. Въпреки това сме фенове на играта на CDPR, ние не сме слепи пред факта, че можеше да бъде по-добре в много отношения. Едно от тях е взаимодействието, което главният герой V има не само с NPC-тата на Night City, но и с основни неща като странични дейности, позволяващи на играчите да се чувстват по-потопени във фантастичния свят.Появиха се много модове от PC общността като метро система, допълнителни билбордове и дори ребалансиране на геймплея. Въпреки това, най-новото предложение от Ralf (разработчикът на VorpX) отново ни замая. Той пусна БЕЗПЛАТНО Cyberpunk 2077 VR мод и ние сме много впечатлени от това как се е справил.

Този мод е обещаващ и се надяваме, че когато CDPR добави малко допълнително съдържание към играта по-късно тази година, ще видим някои фукнции от него.


Може да изтеглите мода от ТУК.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.


70 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Commentaires


bottom of page