top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Вече можете да играете на „Cyberpunk 2077“ визуален роман за запознанства, който дори CDPR харесва

Докато всички седим и чакаме Cyberpunk 2077 да пусне каквато и да е информация или актуализации за 2022 г., феновете отново се заеха със задачата да произвеждат ново съдържание, но този път не са модификации в играта.

 
Cyberbang 2069
 

Няколко различни служители на CDPR tweet-наха за този проект. Нова игра, създадена от фенове, наречена Cyberbang 2069. Това е визуален роман, който се развива във вселената на Cyberpunk 2077, който има изрични версии на SFW и NSFW, докато се опитвате да сваляте различни мъже, които участват в Cyberpunk 2077 вселената. Тази версия е съсредоточена върху опита да спечели привързаността на Sandayu Oda, нинджа на Arasaka, въпреки че има допълнителни планове за включване на Goro Takemura, Johnny Silverhand, и Victor Vektor.


Описанието на играта гласи „БЕЗПЛАТЕН, НЕОФИЦИАЛЕН проект на фенове, направен с изрично разрешение от CD Projekt Red.“ Изглежда, че разработчиците на CDPR харесват финалният резултат:


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download89 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page