top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Damwon Gaming KIA се ребрандира на Dplus KIA

Южнокорейската организация за електронни спортове Damwon Gaming KIA (DWG KIA) се ребрандира на Dplus KIA преди предстоящия сезон на League of Legends LCK.

 
Dplus KIA
 

Новата марка, която включва актуализирано лого, ще направи своя дебют в събитието Season Kickoff. Според съобщението ребрандирането изглежда отразява глобалните амбиции на организацията, но всички други аспекти на организацията ще останат същите.


Damwon Gaming е най-известна със своя отбор по League of Legends, който три пъти печели лигата на Корея от най-висок клас. Организацията също спечели Световното първенство на League of Legends през 2020 г. Това е втората промяна на името на Damwon Gaming. Екипът се наричаше просто Damwon Gaming от 2017 до 2020 г., преди да промени името си на DWG KIA в резултат на партньорството с водещия южнокорейски производител на автомобили KIA Motors.


Според съобщение, новото име запазва буквата „D“, за да даде знак за наследството на организацията, като същевременно добавя „плюс“, за да представлява „голям потенциал за светло бъдеще“. KIA ще остане като основен спонсор и остава в името на организацията. Dplus KIA отбеляза, че новата марка е началото на нейните усилия за изграждане на присъствие в световен мащаб. Това включва разработването и изпълнението на бизнес възможности, които ще разширят осведомеността за марката Dplus KIA по целия свят. От организацията не съобщават конкретика за предстоящите проекти.


Joon Young Lee, заместник-председател/COO на Dplus KIA, коментира ребрандирането:

Dplus KIA е един от най-успешните отбори в историята на League of Legends и е време нашата марка да заеме достойното си място сред най-популярните организации в света. Развълнувани сме да създадем нова глава в легендарната история на тази организация с този феноменален екип и смелите проекти, които сме подготвили за тази година.

Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

11 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

תגובות


bottom of page