top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Dark Life: Excalibur спечели Best Indie Game на испанските PlayStation награди

Dark Life: Excalibur e средновековно екшън-приключенско заглавие от инди разработчика Zero Studios. Тя спечели Best Indie Game на тазгодишните испански награди PlayStation Awards.

 
Dark Life: Excalibur
 

Sony Interactive Entertainment Spain беше домакин на събитието на 21 декември 2021 г., което включваше някои от най-обещаващите и предстоящи indie заглавия. Другите награди, които бяха раздадени, включват категориите: Best Art, Most Innovative Game и Best Narrative, наред с много други. Известната фигура на Sony и Head of Indies Initiative, Shuhei Yoshida, също се появи на събитието.


Триизмерно приключенско заглавие Dark Life: Excalibur поставя играчите на мястото на Aron. След като York, господарят на гигантите убива семейството му, Aron е обвързан с митичния меч Excalibur и тръгва по пътя на отмъщението. С всеки убит враг играчът получава точки, които могат да бъдат използвани за укрепване на силата на меча или за придобиване на предимства.

Като носители на наградата за най-добра игра, Zero Studios ще получат парична награда от 10 000 евро, както и комплекти за разработка, предоставени от екипа на PlayStation. Освен това те ще имат 10 месеца безплатен достъп до един от лагерите на PlayStation Talents Games, разположени в Испания, за по-нататъшно развитие на играта.


Можете да разгледате останалите раздадени награди на PlayStation:


Press Award: Dark Life: Excalibur

Most Innovative Game Award: Spatium Inter Nos

Best Narrative Award: Neon Blood

Best Art Award: Shadow of Babel

Best VR Game Award: Hyperstacks

Best Soundtrack Award: Steelbound

Best Use of DualSense Award: The Occultist

Forever Green Special Mention: One Last Breath


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.40 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page