top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Dark Souls е върховната игра за всички времена!

Преди няколко дни се състояха наградите Golden Joystick. На тях Resident Evil: Village бе отредена за "Ultimate Game of The Year", а PC - за "Ultimate Hardware of All Time". Но коя е най-добрата видео игра за всички времена?


Dark Souls Became Ultimate Game Of All Time

Вече знаете от заглавието, но големия победител е Dark Souls! Тазгодишното издание на Golden Joystick Awards честваха последните 50 години гейминг и раздаде две специални награди за всички времена, честващи приноса към индустрията - една за хардуер и една за видео игра. Най-вероятно малко геймъри са очаквали фентъзи RPG-то на Хидетака Миядзаки ще вземе огромното отличие. Създателят на Dark Souls и като цяло souls жанра благодари на феновете в Twitter и изрази огромна изненада, че неговото творение успя да победи други титанични заглавия като Half-Life 2, Doom (1993), The Legend of Zelda: Breath of the Wild и Minecraft.


„Все още е невероятно, че геймърите са ни избрали измежду номинираните творби, но чувствам, че е голяма чест. Благодаря на всички, които участваха в разработването, сътрудничеството и поддръжката по това време, включително FromSoftware и Bandai Namco Entertainment , и преди всичко, благодаря на геймърите, които играха и подкрепиха заглавието. Наистина съм ви благодарен." - сподели Миядзаки.


Накрая творецът завършва, споделяйки, че няма да приключва скоро време с разработването на игри и загатва, че най-доброто предстои.

75 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page