top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Търсачи на данни откриха изрязано съдържание от Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy получи много критики по различни причини при излизането си на пазара, но една от тях не може да бъде отстранена - решенията ви в играта, добри или лоши, са безсмислени.

 
Hogwarts Legacy
 

Това е така, защото на пръв поглед няма никакви последствия за извършването на нещо лошо, като например използването на проклятието за убиване на съученик. Въпреки това поне изглежда, че екипът на Avalanche Software е помислил за тези неща.


Видеоклип от YouTuber и data miner GrandTheftDiamonds показва редица файлове, които се отнасят до механики, които не са влезли в финалният вариант на играта, като например система за морал, която е отбелязана с House Points. Ще загубите точки за извършване на зли действия, като например използване на проклятието за убиване или някое друго от двете забранени магии. Имало е дори опция да посещавате редовно занятията си, извън случаите, когато това се изисква за някоя мисия.

Също така ще можете да се държите както искате в клас, независимо дали искате да сте популярният, забавният в класа, да сте мързелив или просто да се стремите към по-високи оценки. Видеото показва и файлове, които разкриват множество изрязани заклинания от играта, няколко спътника и други дейности като възможността да извършвате престъпления и да се напивате. Не е задължително обаче двете неща да са заедно.


Дори и без всички тези дейности, само наличието на някаква морална система би могло да промени драматично преживяването на играчите и да им помогне да се потопят повече в света на магьосниците, който всички познаваме.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

46 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page