top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Days Gone за PC е поредния успех на Sony

Версията за компютър на зомби заглавието се приема сравнително добре на пазара. Някой дават средни оценки, други доста положителни. Но въпреки всичко, Days Gone за PC е голям успех за Sony.


Days Gone PC Success

Когато Days Gone излезе преди няколко седмици, то тя беше най-продаваната игра в Steam. Заглавието имаше близо 28 000 играчи през уикенда, в който излезе на пазара, а рейтинга беше доста позитивен - 92%. Въпреки тези впечатляващи постижения, Days Gone не успя да се представи по-добре от друг PC порт на Sony, когато излезе на пазара - Horizon Zero Dawn. Тя имаше множество бъгове и крашове, както и смесени оценки в Steam, като рейтинга й бе около 80%. Но тогава open world заглавието отчете близо двойно повече играчи от Days Gone за PC - 56,557.


Няма значение коя от двете игри има по-впечатляващи цифри. Важното е, че и Days Gone и Horizon Zero Dawn са успехи за Sony и това допълнително ще ги мотивира да пускат за компютър и други техни големи франчайзи. Компанията изтъква, обаче, че никога няма да пусне ново заглавие, което да се появи и за PC, защото Sony не желае да жертва конзолния гейминг.


Bend Studio, разработчиците на Days Gone, вече работят по нов проект, който ще е различен от зомби заглавието, но пак ще е с отворен свят. Екипът е много развълнуван и нямат търпение да покажат на геймърите какво подготвят.107 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page