top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

DC може би планира игра с Батмобили

Една от най-новите анимационни поредици на DC Entertainments, Batwheels, ще зарадва младата публика. Според публичните записи на търговските марки, разнообразие от съдържание и стоки вече може да са на път за новопостъпилият анимационен филм, включително възможността за видео игра Batwheels.

 
Batwheels
 

Batwheels е копродукция на DC Entertainment и Warner Bros. Entertainment и е насочена към детската аудитория. Проектът, вдъхновен от Batmobile, беше обявен през 2020 г. и се фокусира върху екип от разумни, супер задвижвани превозни средства, сглобени от Batcomputer, които трябва да се научат да работят заедно като екип. Те ще помагат на своите колеги човешки супергерои, като Batman, Robin и Batgirl.


Batwheels

Доказателства, че Warner Bros. Entertainment се опитват да създават игри Batwheels, могат да бъдат намерени в скорошен документ за търговска марка на EUIOP, подаден на 12 януари тази година. Компанията свързва търговската марка с играчки, дрехи, печатни материали, филми, игри и онлайн видеоигри за търговската марка. Има смисъл Warner Bros. да се стремят да създава образователни игри, използвайки марката Batwheels, като се има предвид младата възраст на целевата аудитория.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

90 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page