top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

DC представя нов супергерой

DC е в средата на възраждането на Wildstorm, обявено на Comic-Con в Сан Диего миналото лято.

 
City Boy
 

Издателят вече стартира новата поредица WildC.A.T.s по-рано през ноември, а лимитираната серия Waller срещу Wildstorm ще бъде публикувана през 2023 г.


На 29 ноември излезе Wildstorm 30th Anniversary Special #1, антология от 100 страници, която препечатва разкази от основателя на imprint Джим Лий и членовете на студиото Дж. Скот Кембъл, Брет Буут, Дъстин Нгуен и други. Но ще включва и нови истории, които очертават бъдещето на героите от Wildstorm, които са се присъединили към основната вселена на DC.


Допълнителни писатели са Матю Розенберг, Джошуа Уилямсън, Брандън Чой и Ед Брисън, наред с други. Към тях ще се присъединят артисти, включително Брайън Хич.


DC пусна предварителен преглед на новата история „City Boy and the King of Cities“ от писателя Grek Pak, художника Minkyu Jung, колориста Sunny Gho и писателя Wes Abbot.


Изглежда, че City Boy ще се превърне доста бързо в герой, тъй като ще се появи в Gotham City в специалното издание Lazarus Planet: Legends Reborn през януари, обединявайки се с Nightwing, за да се опитат да „общуват“ с Готъм, за да се опитат да го спасят.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК.

15 преглеждания1 коментар

Последни публикации

Виж всички

1 Comment


borissan007
borissan007
Nov 30, 2022

Каквото и да си говорим DC вече поеха по пътя които феновете от много време чакат.

Like
bottom of page