top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

DC ще намалят актьорите, които играят Батман

През лятото David Zaslav беше повишен в ръководител на Warner Bros. Discovery с мащабно сливане, което имаше някои противоречиви моменти по пътя, но изпълнителният директор все още е оптимист за бъдещето на компанията.

 
Batman
 

След като поставихa James Gunn и Peter Safran начело на новосъздадените DC студиа бъдещето е обнадеждаващо за пантеона от емблематични герои на DC, тъй като все повече и повече се насочват към големия екран. Някои от тях дори за първи път.

Говорейки с RBC Capital Market, Zaslav даде на слушателите представа какво предстои и как планира да стигне до там с Gunn и Safran, отговарящи за творчеството. Той спомена, че дуото „се приближава към края“ на изготвянето на тяхната библия за DC и плановете за следващите 10 години, които включват известно рационализиране на това кой какво играе.


Мисля, че през следващите няколко години ще видите много растеж и възможности около DC, но няма да има четири различни Батмана. Мисля, че развълнувахме феновете. Мисля, че ще развълнуват и вас след известен период от време.

, каза Zaslav


В миналото сте имали най-различни Батмани - Батмани на големия екран, анимационни филми за Батман и телевизионни Батмани . Изглежда, че това, което се канят да приложат, е подобно на начина, по който третираха Green Arrow. Когато Stephen Amell беше избран за ролята на Oliver Queen/Green Arrow в първите години на сериала на WB/CW DC. Amell искаше да прави всичко, свързано със Green Arrow, дори и да беше по-малко престижно от сериал. Той ще озвучава Queen за анимационни филми и видео игри за години напред. Можем да видим подобна ситуация в този план с Батман, за да сведем объркването до минимум.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК.

8 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page