top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Играчите на Dead by Daylight могат да вземат 250k Bloodpoints

Благодарение на скорошно прекъсване на сървърите и малко празнично настроение от екипа на Behavior Interactive, ето някои добри новини за феновете на Dead by Daylight. До 6 януари играчите могат да си осигурят еднократен подарък от 250 000 Bloodpoints като влезнат в играта.

 
Dead by Daylight
 

Безплатният подарък идва като извинение за проблеми със сървърите, които попречиха на играчите да се включат в хорър играта точно преди празничния сезон, както и разочароващи проблеми при matchmaking-а, които се случиха приблизително по същото време.

Tweet


Като мярка за вчерашното прекъсване и скорошния проблем с намирането на приятелите си в играта, влезте по всяко време преди 6 януари, за да получите 250 000 Bloodpoints!

Казаха в съобщение от каналите на социалните медии на играта.


За тези, които не знаят, Bloodpoints са една от шестте валути в играта и са от съществено значение за повишаване на нивото на героите. Те могат да се използват за закупуване на Bloodweb. Въпреки това можете да притежавате само милион, така че получаването на 250 000 трябва да бъде добре дошло за тези, които са нови в играта или които имат герои, на които все още трябва да се вдигат нива.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.


154 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page