top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Следващата глава в Dead by Daylight, Sadako Rising, излиза следващият месец!

Седем дни. Тези две думи преследват всеки на Запад, който е гледал Предизвестена смърт, който е адаптиран от японската версия Ringu. Samara е смразяващ злодей и това я прави перфектният убиец за Entity. Точно така, тя е новият убиец на Onryo, Dead by Daylight и пристига като част от Глава XXIII: Sadako Rising.

 
Dead by Daylight  Sadako Rising
 

Знаехме, че има сътрудничество между Dead by Daylight и Ringu, след като трейлър, изобразяващ кладенец в гора, се появи в интернет. Въпреки това, Behavior Interactive потвърди глава Dead by Daylight Sadako Rising с ново видео, показващо както новият убиец (The Onryo), така и оцелял (Yoichi Asakawa). Разбира се, разкриващият трейлър започва с това, че Sadako пълзи от водният си гроб.


Въпреки, че трейлърът е кратък, той предлага достатъчно поглед, за да разберем, че избягването на Sadako (Samara, на Запад) ще бъде ужасяващо преживяване. Честно казано, начинът, по който се движи, е достатъчен, за да ни треперят гащите.


Засега не се знае много за това какви предимства и способности притежават убиецът и оцелелият. Като се има предвид, че Onryu по същество е дух, обикновено не можете да я видите, докато не стане твърде късно...


Dead by Daylight приветства своята вдъхновена от Ringu глава на 8 март.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

49 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentarios


bottom of page