top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Dead Island 2 все още е в процес на разработка и може да излезе скоро

Според нов доклад Dead Island 2 все още "жива" и в достатъчно „прилично“ състояние, за да бъде пусната скоро. Това е според известният лийкър Tom Henderson, който твърди, че е говорил с хора, запознати с плановете на Dambuster Studios.

 
Dead Island 2
 

Dead Island 2, която беше обявена преди осем години, отлагана два пъти студията и се говори, че е "мъртва". „Според всички, с които разговарях, играта е в прилично състояние и може да бъде обявена доста скоро с някакъв трейлър“, каза Henderson. Очаква се Dead Island 2 да излезе през четвъртото тримесечие на 2022 г., но Henderson казва, че има вероятност да се проточи до 2023 г., „ако има някакви проблеми с цикъла на разработка“. „Вие сте в самолет и в самолета има епидемия от зомбита. В крайна сметка самолетът се разбива в Холивуд, вие оцелявате и тогава вашата работа е да оцелеете“, добави той.


Dead Island 2 трябваше да бъде разработена от Techland, но студиото продължи с Dying Light. Издателят Deep Silver предостави разработката на Yager Development, но и двете компании се разделиха заради различията в творческата визия, което по-късно доведе до фалит за Yager. През 2019 г. компанията-майка THQ Nordic обяви, че е предала разработката на Dambuster, но оттогава малко се чува за играта с изключение на обява за работа, която привидно потвърждаваше версии от следващо поколение и изтекла ранна версия на Yager's Dead Island 2 .


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download72 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page