top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Римейкът Dead Space няма да се появи за Playstation 4!

Предстоящият римейк на Dead Space няма да се появи за PS4 въпреки, че трейлъра твърди точно обратното.

 
Dead Space
 

Трейлърът на PlayStation за предстоящия сървайвъл хорър предполагаше, че Dead Space ще получи издание за PS4 заедно с това за PS5. Изглежда обаче, че това всъщност не е така.


Списък с платформи от трейлъра за PlayStation, който предполага, че предстоящият римейк на Dead Space на EA Motive ще стартира за PS4, както и за PS5, е сгрешен

, коментираха от Eurogamer.


Трейлърът дебютира в YouTube канала на PlayStation за Латинска Америка и погрешно заяви, че римейкът на Dead Space идва както за PS4, така и за PS5. Разбира се, новината се разпространи бързо сред феновете, като някои се обърнаха към Reddit, за да обсъдят последиците... дори предполагайки, че играта може да излезе и за Xbox One.

Вместо това изглежда, че Dead Space ще остане римейк от следващо поколение, стартиращ на PS5, както и на Xbox Series X|S и PC на 27 януари 2023 г. Разработчикът EA Motive наскоро показа Dead Space с малко геймплей, което предположи завръщане на некроморфите, както и въвеждане на някои нови бойни системи.


Определено изглежда, че римейкът е напревен с дълбоко уважение към оригиналната игра и EA Motive дори представи идеи на своя собствен обществен съвет – група, състояща се от фенове на Dead Space, с които се водеха консултации по време на ранното разработване на играта.


Първо, ние почитаме наследството. Ние гледаме на оригиналната игра с най-голямо уважение. Така че основите ще останат същите. Ние обаче правим няколко подобрения в изживяването, за да я направим привлекателна както за новите играчи, така и за завръщатите се.

, каза старши продуцентът Филип Дюшарм.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

54 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page