top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Dead Space Remake получи премиерна дата!

Феновете на Dead Space, нетърпеливи да се докоснат до обещаващия римейк на EA Motive на обичаната класика на Visceral Games от разработчиците, вече имат дата, която да надраскат в дневниците си. EA потвърди, че ще бъде пуснатa за PC, PS5 и Xbox Series X/S на 27 януари следващата година.

 
Dead Space Remake
 

Анонсиранa миналия юли, римейкът на Dead Space е основна преработка на оригинала от 2008 г., който обещава да повиши „нивото на ужас и потапяне до безпрецедентни висоти“. Разбира се, играчите ще бъдат в обувките на инженера Isaac Clarke, докато предприемат своето ужасяващо пътуване през сенчестата вътрешност на кораба USG Ishimura - борейки се с кошмарните некроморфи по пътя - но версията на EA Motive обещава да донесе подобрено аудио и визуално изображение, наред с други неща, които включват подобрена история, герои и механика на играта.


След официалното представяне на римейка, EA Motive даде на феновете на Dead Space изненадващо задълбочен поглед зад кулисите на нейното развитие, разкривайки повече за промените в геймплея, аудиото и изкуството в три отделни предавания на живо.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download87 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page