top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Dead Space Remake ще излезе през 2023г!

Motive Studios обявиха днес, че премиерата на Dead Space Remake ще е през 2023.

 
Dead Space
 

По време на днешният срийм екипът показа ранен поглед към аудиосистемите в remake-ът: системата за оклузия, A.L.I.V.E. системата и работата, която се извършва с оръжейното аудио.


Друг стрийм ще се проведе през май и ще се съсредоточи изцяло върху арт дизайна на играта.


Обявена по време на EA Play Live 2021, класическата фантастична игра на ужасите за оцеляване ще се завърне като remake, напълно преработена от основите. Разработена е ексклузивно за конзоли и компютър от следващо поколение, с актуализирани визуализации, аудио и контроли, захранвани с помощта на двигателят Frostbite.


С нея можете да очаквате подобрена история, герои, механика на играта и други, докато се борите за оцеляване на борда на миньорският звезден кораб USG Ishimura.


В Dead Space играете като Isaac, инженер на мисия да ремонтира кораб, наречен USG Ishimura. След като се качите на борда, откривате, че екипажът на кораба е бил заклан и заразен с някакъв вид вирус. На всичкото отгоре половинката му Nicole се губи някъде на борда. Използвайки само вашите инструменти и инженерни умения, ще трябва да разкриете мистерията на случилото се на Ishimura, докато се борите с ужасни същества и собствения си намаляващ разум.


Може да изгледате целият стрийм:


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download48 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

留言


bottom of page