top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Днес ще има стрийм на Dead Space Remake!

След голямото разкритие на EA, че remake на Dead Space e в процес на разработка от миналата година, не се появи много нова информация за предстоящият проект. Въпреки това, разработчикът Motive Studio's обяви стрийм, предлагащ на феновете „ранен поглед върху разработката и това, което влиза в римейка на игра“, ще се проведе днес (11 март) от 20:00 българско време!

 
Dead Space Remake
 

В допълнение към обявяването на предаването в Twitter, Motive също сподели трейлър в YouTube.. Напрегнатият клип включва някои познати (и зловещи) звукови ефекти и кратък поглед към главния герой Isaac Clarke, но не разкрива много повече. Въз основа на това, че Motive нарича този стрийм "ранен поглед" върху разработката, изглежда безопасно да се каже, че датата на премиерата все още е далеч.

Засега знаем, че предстоящата игра ще бъде пълен римейк на заглавието от 2008 г., предназначено да „съживи“ франчайза. Motive Studio's потвърдиха, че използват двигателя Frostbite за разработване на играта, същият, използван за Battlefield и Star Wars Battlefront. Според съобщението за пресата, римейкът ще добави и „подобрения в играта, като същевременно остане верен на оригинала“. Старшият продуцент на EA Motive, Phillippe Ducharme заяви, че римейкът също ще „модернизира“ оригиналната игра, като я направи достъпна както за нови, така и за завръщащи се играчи, като същевременно гарантира, че е оптимизирана за платформи от текущото поколение.


Първоначално разработена от Visceral Games през 2008 г., Dead Space следва Isaac Clarke, докато поема орди от мутирали ужаси в космоса. Играта се счита за голям успех, създавайки две допълнителни заглавия – Dead Space 2 (2011) и Dead Space 3 (2013) – преди студиото да затвори вратите си през 2017 г.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

53 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page