top of page
  • Снимка на автораJoseph Chanov

Death Carnival е интензивен top-down шутър, който ще излезе през 2022

Deth Carnival e история, стара като времето. Става въпрос за дистопично общество с мрачно бъдеще и крайно социопатично население, което жадува за забавления.

 
Death Carnival Coming in 2022
 

В играта създавате over-the-top игрови шоута, в които всички състезатели се опитват да се избият помежду си, разбира се. Bloodsports (Кървавите спортове) са бъдещето и това е предпоставката зад предстоящо заглавие Death Carnival от разработчика Furyion Games. Death Carnival е не само името на играта, а също и името на смъртоносното игрово шоу във вселената на играта.


Това е изключително бърз топдаун шутър с акцент върху борбата срещу гравитацията, така че очаквайте да скачате и да се реете във въздуха често, докато се сражавате. Освен това има акцент върху лесните и достъпни контроли, за да можете да се съсредоточите върху действието, без да се претоварвате от сложност. Вижте PvP трейлъра:

Играта ще включва онлайн мултиплеър, като ще можете да избирате не само PvP, a и PvE. Все пак обаче ще има и кампания, която е изцяло свързана с оригинална история. Ще има повече от 10 героя и класове за избиране, Weapon Socket система, която носи система за ъпгрейди и кустомизация. Кампанията може да се играе както самостоятелно, така и със съотборници (до 4-ма на брой).


Death Carnival има за цел да бъде на повечето основни платформи, включително PC, конзоли и мобилни устройства, с cross-play и cross-progression във всички тях. Можете да се регистрирате за бъдещият бета достъп на официалния уебсайт.


Death Carnival би трябвало да излезе през 2022, но за сега няма обявена дата.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.11 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page