top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Definitive Update за Street Fighter V идва на 29 Март!

Street Fighter V получава актуализация на 29 март, която разработчикът Capcom нарича „Definitive Update“ за дългогодишната бойна игра. След като пристигне, играчите могат да очакват нови промени в баланса на битката, пикселни филтри, повече цветове за героите и ремикси на няколко песни.

 
Street Fighter V definitive update
 

Това не е първият път, в който Capcom преминава към Street Fighter V за техническа ревизия, тъй като пуснатите пачове бяха последвани от Street Fighter V: Arcade Edition през 2017 г. и Street Fighter: Champion Edition през 2020 г. Що се отнася до филтрите, те предоставят някои интересни нови графични опции за играта.

Режимът cel-shaded се съчетава добре с текущата посока на изкуството – нещо, което феновете на Street Fighter Alpha вероятно ще оценят, докато пикселният филтър намалява цветовете и загрубява краищата на модела на героя, така че да изглеждат сякаш са излезли направо от аркадна машина от началото на 90-те години. И двата филтъра са налични само в офлайн режим, така че не очаквайте да организирате ретро мултиплейър вечер с тях, освен ако не правите couch co-op.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

42 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page