top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Демото на Babylon’s Fall стартира на 25 февруари

Издателят Square Enix и разработчикът PlatinumGames ще пуснат демо за Babylon’s Fall за PlayStation 5 и PlayStation 4 на 25 февруари.

 
Babylon’s Fall
 

В демото играчите могат да се насладят на онлайн мултиплейър до четирима играчи. Запазените данни от демонстрацията могат да бъдат прехвърлени в пълната версия на играта, когато тя стартира.


Премиум Battle Pass за сезон 1 „Eternal Tower“ също беше обявен. Babylon's Fall ще получава големи актуализации на всеки три месеца като част от „Seasons“, като първият сезон „Eternal Tower“ е планиран да продължи от 25 февруари до 31 май. Всеки сезон ще включва както безплатни, така и платени Battle Pass, които позволяват на играчите да спечелят първокласни награди чрез игра. Но за първия сезон платеният Premium Battle Pass ще бъде наличен безплатно.

Battle Pass е система, която позволява на играчите да печелят различни награди чрез натрупване на бойни точки (BP) чрез изчистване на мисии и куестове и напредване към всяко ново ниво. Безплатният боен пропуск е безплатен за всички играчи, а наградите му включват елементи за усилване, които увеличават количеството точки опит и спечелената валута в играта. Premium Battle Pass струва 1000 GARAZ (кредит в играта), а наградите му включват козметично оборудване, външен вид, емоутове като победни ефекти и др.

Babylon’s Fall се очаква да излезе за PlayStation 5, PlayStation 4 и PC чрез Steam на 3 март. Потребителите, които закупят Digital Deluxe Edition, могат да получат достъп до играта три дни по-рано.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download
37 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page