top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Destiny 2 ще тества cross-play на 25-ти май

Bungie обяви новината, че техния shooter ще получи първия си официален cross-play тест във вторник, 25-ти май, и ще продължи до четвъртък, 27-ми май. Тестът ще бъде достъпен за всички и така играчите ще могат да разцъкват с приятели от други платформи.


Destiny 2 Crossplay

В блог пост Bungie описва, че ще има специален Vanguard Strikes Cross Play Beta плейлист, в който играчите ще могат да си намират съотборници, които играят на PlayStation, PC и Xbox. Тази новина идва две седмици след като Bungie без да иска пусна кросплей заедно с Season of the Splicer ъпдейта, но бързо компанията пусна нов пач и го премахна. Трябва да отбележим, че само във Vanguard Strikes Cross Play Beta плейлиста ще можете да играете с приятели от други платформи.


Кросплей в Destiny 2 се желае от феновете от много време насам, но Sony само се дърпаха да се осъществи това нещо. Fortnite се превърна в първото заглавие, в което Sony позволи да има крослей с други платформи, но това се случи, защото Epic Games заплащаха тази екстра. Но с годините, кросплей става все по-популярна екстра, която доста игри имат, но винаги може още заглавия да се включат.


56 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page