top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Detroit: Become Human продаде 6 милиона копия

Играта на Quantic Dream продължава да се продава изключително добре и до ден днешен, като отчете 6 милиона продадени копия и стана най-продаваното заглавие на Quantic Dream.


Detroit Become Human 6 Million Copies Sold

Играта излезе през 2018г. за PS4 и до 2021-ва са продадени 6 милиона копия, като 1 милион от за тях са за компютър. Освен това Quantic Dream споделят, че Detroit: Become Human е и най-стриймваната игра на PlayStation Now за пролетта на 2021г.


"Въпреки пандемията, 2020г. беше много силна от гледна точка на растежа на студиото" - това заявява съпредседателя на Quantic Dream, Гийом дьп Фондомиер.


Той добави, че 2020-та е рекордна година за Quantic Dream по отношение на приходите. Студиото вече не работи ексклузивно само за PlayStation, нито само разработва игри. През 2019г. компанията започва да публикува заглавия от други студия, включително Sea of Sotitude: The Director's Cut за Nintendo Switch. Освен това Quantic Dream финансира следващата игра на Eqqo Parallel Studio и копродуцира новата игра на Red Thread Games, Dustborn.


В допълнение Quantic Dream в момента разработва необявена ААА игра в своите студия в Париж и Монреал. Основателят на Quantic Dream, Дейвид Кейдж, каза също на IGN, че е развълнуван да опита нови неща със следващата игра на Quantic Dream.86 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page