top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Разработчик на Days Gone твърди, че играта е наричана „разочароваща“, макар да има добри продажби

Вчера беше обявено, че Ghost Of Tsushima е продалa над осем милиона копия от премиерата си. Това я прави една от най-продаваните заглавия на PlayStation. Със същият показател е и Days Gone. Апокалиптичното екшън-приключение очевидно не се е представило достатъчно добре, за да посигури втора игра от поредицата.

 
Days Gone Ghost of Tsushima
 

Според директора Jeff Ross, Days Gone е продала повече копия от всички предишни заглавия на разработчика взети заедно и е достигнала осем милиона продажби в същия период от време като Ghost of Tsushima. Като е последвало още един милион копия, продадени на компютър, когато портът на играта е пуснат през пролетта на 2021 г. Това е страхотно, но за съжаление не е достатъчно впечатляващо за Sony. В доклад на Bloomberg се твърди, че издателят не е фен на предложението на Bend Studio за продължение на историята на Deacon St John и вместо това съсредоточава усилията си върху remake на The Last of US, за PlayStation 5.


Директорът и сценарист на Bend Studio, John Garvin, намекна, че рекламата и критиката на Days Gone са били голям фактор. Ross сподели, че е изненадан от „мениджмънтът на местното студио, което винаги ни караше да се чувстваме като голямо разочарование“. Days Gone успя да реализират осем милиона продажби за период от 18 месеца от премиерата на играта, също както Ghost of Tsushima . Days Gone не беше посрещната с похвала както Ghost of Tsushima, но има огромно количество любов към нея. Помислете за играчите, които се борят за продължение, след като се разчу, че Sony е отхвърлила идеята на студиото.
Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.721 преглеждания2 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page