top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Разработчиците на PlayStation казаха кои са им любимите FromSoftware босове!

Каталогът с игри на FromSoftware е синоним на завладяващ наративен дизайн и предизвикателна битка, като последното води до някои особено запомнящи се битки с босове за милиони играчи на Soulsborne.

 
Bloodborne
 

Има твърде много вълнуващи срещи, за да се изброят между всички аплодирани проекти на Miyazaki. Някои разработчици на PlayStation избраха някои от любимите си босове от FromSoftware заглавия и говориха за бойния дизайн и зрелищността на всяка битка. Дори Miyazaki каза кой е боса с, който най-много се гордее!


Обширната публикация в официалния блог на PlayStation показва разработчици от много известни студия, включително Insomniac Games, Bluepoint Games, Naughty Dog, Bend Studio и Santa Monica Studios. Избрахме някои цитати от тези разработчици и ги изброихме по-долу.


Randall Lowe – Bluepoint Games


„Когато влезете в параклиса на Lothric, вратата се затваря и тъмнината поглъща стаята. За мен пред очите ми се разгърна един от най-запомнящите се моменти в игрите. The Dancer, висящ от тъмнината, падайки долу и криволичещо се придвижваше към мен."


Dark Souls The Dancer
 

Joe Pettinati – Naughty Dog


„Избирането на битка с бос от невероятния каталог на FromSoftware е малко агонизиращо. The Bloodstarved Beast винаги ще бъде в сърцето ми, но трябва да дам почит на Guardian Ape от Sekiro: Shadows Die Twice като преживяване, което обичам да преразказвам.“


Guardian Ape Sekiro: Shadows Die Twice
 

Anna Marsh – Firesprite


„Необичайно е да виждаш по-възрастни жени в игрите, особено като способни бойци, така че бях фен на Lady Butterfly още преди началото на битката. Tвърд, свръхквалифициран майстор на бойните изкуства, която носи десетилетия опит на бившия си ученик, битка тя би предпочела да няма, но е длъжна да го направи."


 Lady Butterfly Sekiro
 

Hidetaka Miyazaki – FromSoftware


„Ако говорим за бос, с който „най-много се гордея, това вероятно ще бъде Old Monk от Demon's Souls. Причината е, че имаше много възмущения срещу този дизайн и какво се опитвахме да направим с него. Но това беше нещо, което наистина, ама наистина исках да направя."


Old Monk Demon Souls

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download113 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page