top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Diablo 2 трябвало да получи още един експанжън

В интернет излезе информацията, че имало планове Diablo 2 да получи втори експанжън, особено след успеха на Lord of Destruction. Въпросната информация идва от бивш разработчик на Blizzard North.


Дейвид Бревик (David Brevik) е бил сред главните дизайнери и ръководители на Diablo 2 и сподели интересна информация като какви планове са имали за Diablo 2, визията на Blizzard North за Diablo 3 преди студиото да се разпадне и как ключови фигури, които са работили по втората част от франчайза, са напуснали и сформирали Flagship Studios. Дейвид разказа как е имал концепции за нови класове, нови зони, нови механики, както и нови истории за Diablo 2. Блевик уточни, че това са били само концепции под формата на текстов документ и че до нищо повече не се е стигало като допълнително разработване. Един от тези класове щял да бъде "Cleric", а отменения експанжън щял да се фокусира върху мултиплеър.


Дейвид не сподели повече подробности относно каква щяла да бъде историята във втория експанжън. Доста жалко, наистина, но дано Blizzard, ако решат да направят римейк на Diablo 2, да вкарат концепциите на Блевик.106 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Commenti


bottom of page