top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Diablo II: Resurrected губи героите на играчите си

Очакваната с нетърпение подобрена версия на култовото RPG изпитва сериозни проблеми. В първата си седмица след излизането й на пазара, геймърите докладват, че нямат достъп до техните герои, а други дори съобщават, че дори ги няма или са с изгубен прогрес.


Diablo 2 Resurrected Server Issues

Този сериозен казус се появи малко след като Blizzard направи опити да оправи други недостатъци на играта, които накараха компанията да спре сървърите за известно време. Грешката при блокиране на персонажа изглежда е, че системата не регистрира, че играчите са излезли от сървъра, като по този начин се появява следното съобщение, когато играчите се опитат да влязат отново: "Failed to enter the game. This character is already in a game on this server. Please try again." На 26-ти септември Blizzard направи нов опит да оправи грешките, но изглежда, че още доста геймъри нямат достъп до героите си.


Геймърите докладват, че дори когато играят офлайн, отново изчезват техните герои. Blizzard съветва да не използваме едно и също име за герой, който използваме при офлайн или онлайн игра. В същия пач преди няколко дни, Blizzard разгледа и друг проблем в Diablo II: Resurrected - играчите не могат да създават или да се присъединяват в лоби.

410 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page