top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Diablo Immortal се отлага за 2022г.

Актуализирано: 8.08.2021 г.

Въпреки че Blizzard бяха твърдо убедени, че мобилния спин-оф на Diablo франчайза ще излезе тази година, изглежда, че плановете им се промениха. Вече се очаква Diablo Immortal да се появи през първата половина на 2022-ра.


Diablo Immortal Delayed 2022

Мобилното заглавие имаше затворени алфа тестове, като Blizzard сподели в блог пост, че гейминг общността е ключов участник в разработването на Diablo Immortal. Спрямо обратната връзка, която играчите са дали, разработчиците ще вкарат множество подобрения. Някои от новите неща са по-ангажиращо и интересно endgame PvE съдържание, поддръжка на контролери и промени по PvP съдържанието.


PvE порцията на Diablo Immortal ще получи рейдове от осем играчи, както ще вкарат промени по Bounty системата. В същото време Challenge Rifts ще бъдат по-възнаграждаващи. Откъм PvP аспекта на играта, Blizzard ще промени доста неща по Battleground системата, както и Cycle of Strife. Paragon системата и седмичните XP caps също ще претърпят корекции.


Въпреки че Diablo Immortal няма да излезе през 2021г., Diablo II: Resurrected се още върви по план и се очаква да излезе на 23-ти септември за конзоли и PC. Освен ако в последния момент от Blizzard не решат да я отложат още малко. Не е ясно и как се развива Diablo 4, но надали скоро ще научим нещо, особено след огромния скандал в компанията, който изникна миналата седмица.

177 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

コメント


bottom of page