top of page

Diablo Immortal може да включва невиждан досега клас

Ако се вярва на файлове открити в китайската версия на играта, Diablo Immortal може би води със себе си и нов, невиждан до сега клас - Blood Knight!

 
Diablo Immortal
 

Diablo Immortal включва 12 описания на заклинания, непълен модел на мъжки герой, аватар, меч и препратки, на които станахме свидетели в затворената бета на играта са причината за тези очаквания. Ако Blood Knight наистина ще бъде разработен за играта, това ще бъде първият първият път, когато Blood Knight ще се появи като клас във франчайза. Другите класове на Diablo Immortal – Barbarian, Crusader, Demon Hunter, Monk, Necromancer, и Wizard – са вече познати от Diablo II или Diablo

III.


Идеята за Blood Knight със сигурност се вписва в тъмния готически свят на Diablo и те са виждани и преди под формата на NPC. Двамата Blood Knight-ове, Sir Gorash и Lachdanan, някога са били част от кралската гвардия на крал Leoric, като Lachdanan всъщност убива краля, след като той полудял поради покварата на Diablo. Leoric в последствие стана boss в Diablo III - Skeleton king, докато Lachdanan може да бъде намерен като NPC в Diablo I.


Що се отнася до това защо Blood Knight все още не е официално показан, може да има редица причини. Blood Knight се разработва от алфа фазата на Diablo Immortal, така че може би все още не е напълно готов за светлината на прожекторите.


Diablo Immortal приключи затворената си бета версия на 7 януари и се очаква да излезе през първата половина на тази година. Diablo IV все още няма премиерна дата.


Печалбите на Activision Blizzard за 2021 разкриха, че играта е била забавена и пристига по-късно от първоначално планираното.



Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.



140 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page