top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Доклад: Diablo IV ще се появи на пазара през Април 2023!

Актуализирано: 8.11.2022 г.

Както се съобщава от Windows Central, източници потвърдиха, че Diablo 4 ще получи официална премиерна дата следващия месец по време на церемонията на The Game Awards 2022. Източникът твърди, че играта ще излезе през април 2023 г.

 
Diablo 4
 

Според източниците можем да очакваме трейлър с датата на пускане на Diablo 4 по време на тазгодишното представяне на The Game Awards, след което предварителните поръчки ще започнат за дигиталните пазари. Докладът твърди, че ще има няколко различни дигитални издания за Diablo 4, както и физическо колекционерско издание в ограничен брой за тези, които искат нещо специално от света на играта.


Както разкрива източникът, един от бонусите за предварителна поръчка за Diablo 4 е достъп раннен достъп до играта за ограничен период от време през февруари 2023 г.

Последният официален трейлър за Diablo 4 беше споделен през юни 2022 г. по време на представянето на Microsoft и Bethesda, където Blizzard разкри повече за съдържанието и обяви нов клас герои. Въпреки че оттогава не бе споделено нищо официално, изтекоха множество клипове от текущият тест на играта, показващи геймплей и незначителни подробности от историята.


Въпреки продължаващата сага за сделката на Activision-Blizzard с Microsoft, Diablo 4 все пак ще бъде пусната на PlayStation.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК.


58 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page