top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Директорът на Days Gone обсъди идеи за втората част на играта, които са могли да се случат

Директорът на Days Gone Jeff Ross наскоро нарече решението на Sony да не прави продължение на играта "странно" макар успехите в продажбите.

 
Days Gone
 

Сега, в ново интервю за USA Today, Ross предложи поглед върху това как може да изглежда това продължение.


Признавайки някои недостатъци от първата игра, Ross сподели, че продължението би му позволило да „създаде уникална версия“, където „няма да трябва да се извиняваме толкова“.


Days Gone 2 щеше да продължи историята на главния герой Deacon St. John и връзката му със съпругата си Sarah. „Да, те са отново заедно, но може би не са щастливи“, обясни той. „Е, какво можем да направим с това? Добре, бяхме женени преди апокалипсиса, но какво да кажем за бъдещето?


Щяхме да запазим тежкия разказ. Щяхме да запазим мотора, очевидно. Мисля, че щяхме се да разширим малко в по-техническа посока, нещо като: „Добре, сега имаме всичкият NERO tech - какво можем да направим с него?' Мисля, че това щеше да е малко като, не искам да казвам Отмъстителите, но нещо, където играчът има ресурси, има някакъви остатъци от какво е ималоправителството.


Ross също каза, че ще е щял разшири света, за да включи мечки, ровещи се в кофи за боклук, динамични срещи с вълци и като цяло да даде на враговете и съюзниците по-разнообразно поведение.


Плуването също щеше да бъде включено, след като беше отхвърлено в първата игра по технически причини.


Бих добавил още системи. Системите са много прости. А, ако са прости, те могат да бъдат елегантни и много богати за играча. Знаех, че добавянето на още един или два слоя към системните елементи би било нещо чудесно, което би довело до много богатство за играчите и много уникални моменти в отворенният свят, които не сме виждали преди. Щяхме да правим нещо много по-епично

добави Ross.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.


66 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page