top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Директорът на Super Mario RPG иска да създаде втора част

Тази година се навършват 26 години от излизането на Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars на Super Nintendo, известна още като SNES. Играта никога не е получи продължение, но това не означава, че няма да има такова. Не само, че има фенове, които искат такъв, но дори и директорът на играта също го иска.

 
Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars
 

Chihiro Fujioka, директорът на Super Mario RPG, наскоро беше интервюиран от MinnMax. Там те разговаряха с Fujioka на различни теми. Една от темите беше за интереса му към разработването на Super Mario RPG 2. Той каза, че не само иска да направи такава, но иска това да е последната игра, която някога ще прави.


Да, много бих искал да направя такава… в кариерата си съм участвал в много игри и наистина бих искал последната ми да бъде още една ролева игра на Mario, ако е възможно. Мисля, че Mario и Luigi са готини, но бих искал да се върна и да създам ролева игра за Mario , в която вие контролирате само Mario.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

23 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page