top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Discord вече е наличен и за Xbox!

След период на тестване Microsoft пусна поддръжка на Discord за всички с Xbox. Discord Voice е достъпен за всички конзоли Xbox Series X|S и Xbox One от днес.

 
Discord Xbox
 

Всеки, който се иска да се възползва от функцията, трябва първо да свърже акаунта си в Discord с този на Xbox, дори ако са свързвали акаунтите си преди.


Discord на Xbox ще позволи на играчите да се свързват с приятели – на Xbox, мобилно устройство или компютър – директно от конзолата. Предполага се, че Discord на Xbox може в крайна сметка да позволи на потребителите да чатят с хора на PlayStation. Играчите ще могат да видят кой е в разговора и говори от Xbox. Освен това, играчите могат да превключват между Discord и Xbox чат, когато пожелаят.


Както споменахме, поддръжката на Discord за Xbox преди беше достъпна за Xbox Insiders. Гледайки напред, Microsoft предположи, че ще има „повече Discord изживявания“ на Xbox, които ще обяви в бъдеще.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

59 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page