top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Интеграцията на Discord с Playstation е почти готова!

Актуализирано: 26.10.2022 г.

Натрупват се доказателства, че интегрирането Discord с Playstation може да е неизбежно близко, което означава, че играчи от различни платформи ще могат да говорят на едно, централизирано място.

 
playstation discord
 

Потребителят на Twitter @Zuby_Tech твърди, че е получил съобщение за интегрирането на Discord. С тази функция играчите могат да чатят през услугата, теоретично отваряйки повече опции за тези, които играят с приятели на други конзоли, които също поддържат Discord.


Все пак изглежда, че има известна степен на ограничения. Според формулировката в съобщението, не изглежда, че гласовият чат на Discord ще може да се използва на PS4. Ако това се окаже вярно, това е странен пропуск и допълнително ще изолира онези, които са останали на хардуер от предишно поколение. Въпреки това, докато не получим официално съобщение, е трудно да се каже дали това е вярно или не, така че го приемете с едно на ум.

Играчите с нетърпение очакват гласовата интеграция на Discord в PlayStation, тъй като в свят с нарастващ cross-play необходимостта да можете да говорите с приятели на други платформи става все по-важна. Sony вече е инвестирала в Discord, което означава, че мнозина са се надявали тази функция да се появи по-рано, отколкото по-късно.


Aко интеграцията се случи скоро, то тя ще бъде страхотен нов инструмент за играчите на онлайн игри. Разбира се, ще трябва да изчакаме официално съобщение, но изглежда, че скоро ще бъде пуснато.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Gameclub

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

38 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page