top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Скоро ще може да свържете своя PSN акаунт с Discord. Ще показва какво играете на конзолата си.

Discord най-накрая въвежда възможността за свързване на вашия акаунт в PlayStation Network с приложението за чат. В момента интеграцията е доста ограничена, както по отношение на това какво може да направи, така и по отношение на това кой има достъп до нея. Извън партньорството си със Sony, Discord работи и върху интересна функция за управление на акаунти, която бихме искали да видим достъпна за всички.

 
Playstation x Discord
 

Свързването на вашите акаунти ще позволи на приятелите ви в Discord да видят коя игра играете в момента на вашият PlayStation и ще имате възможност да добавите своя PSN ID към вашия профил. Според публикацията на Discord „постепенно въвежда възможността за свързване на вашия PSN акаунт от Discord“, така че може да отнеме известно време, преди да можете да го използвате – до една седмица, ако сте в САЩ. Това означава, че може ни по-късно през Февруари ще бъде достъпно за България.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

230 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page