top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Disney ще върне на екран Phineas & Ferb

Има толкова много възраждания на стари предавания или филми в наши дни, че не е въпрос дали, а когато нещо от детството ви бъде измъкнато от тавана, за да стане част от новия банер на услугата за стрийминг. И следващото шоу, което ще се възроди, е Phineas & Ferb на Disney Channel.

 
Phineas & Ferb
 

Разкрито по време на зимното турне на Асоциацията на телевизионните критици по-рано през седмицата, Disney даде поръчка за 40 епизода за продължение на сериала, разделено на два сезона. В момента съ-създателят на оригиналната поредица Dan Povenmire оглавява новата поредица и според съобщенията се водят разговори за привличане на колегата съ-създател Jeff “Swampy” Marsh. В социалните медии гласовите актьори Vince Martella (Phineas) и Dee Bradley Baker (Perry the Platypus) потвърдиха участието си.

Първоначалната премиера на Phineas & Ferb беше през 2007 г. с участието на главните доведени братя, които също бяха гениална двойка изобретатели. Със 104 дни лятна ваканция Phineas & Ferb изградиха абсурдно екстравагантни съоръжения и събития, които изчезват точно когато родителите им се върнат у дома, за голямо огорчение на по-голямата им сестра Candace. В същото време докато всичко това се случваше, техният домашен любимец Perry the Platypus спасяваше света като таен агент...който също е птицечовка. Шоуто продължи до 2015 г., създавайки два анимационни филма, турне и в един момент беше планиран пълнометражен филм. Ако помолите някого да назове шоу на Disney Channel или Disney XD от детството си, има голям шанс Phineas & Ferb да бъдат едно от първите заглавия.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК


21 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page