top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Disney показа новата си безплатна сим игра с участието на куп класически герои

Описанието на Dreamlight Valley гласи, че някога куп герои на Disney и Pixar са живели щастливо заедно в идиличната земя на заглавието - докато, катаклизмично събитие, известно като Забравянето, откраднало спомените на всички. От играчите зависи да изследват и възстановят кралството (и спомените на неговите обитатели също) в приключение, което съчетава действие в стил лайф-сим с по-традиционни куестове.

 
Dreamlight Valley
 

Докато Dreamlight Valley се разгръща, играчите ще могат да пътуват до екзотични биоми отвъд селото и да се сприятеляват с класическите герои на Disney и Pixar - всеки със свои собствени сюжетни куестове и награди - включително като Елза и Анна Frozen- вдъхновено кралство, Ариел в тропически ъгъл на света и дори Цар Лъв през слънчева савана.Междувременно елементите на Life-sim на Dreamlight Valley включват познати основни неща като градинарство и готвене (с подходящи за дейността герои на Disney, които предоставят своя опит), а играчите също ще могат напълно да персонализират своето село – избирайки неговите сгради, оформление и пейзаж – и проектират собствен дом и облекло.


Disney представя Dreamlight Valley като игра в стил на live service, която ще се развива и разширява с течение на времето и ще бъде безплатна, когато стартира за Xbox, PlayStation, Switch и PC някъде през 2023 г. Както обикновено с тези неща, тогава вероятно е разумно да държим очакванията под контрол, докато разберем как Disney и разработчикът Gameloft планират да осигурят приходи от играта – нещо, oт което ще добием по-ясна представа за това кога Dreamlight Valley навлезе в ранен достъп това лято.


Тези, които са достатъчно любопитни, за да искат да се включат в периода на ранен достъп на Dreamlight Valley, ще трябва или да закупят Founder’s Pack, или да имат абонамент за Xbox Game Pass. Disney казва, че ще сподели повече подробности за ранния достъп на по-късна дата.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

122 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page