top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Disney Mirrorverse връща всички емблематични герои на Disney и Pixar на мобилни устройства

Почти всички ние сме израснали, гледайки анимационни филми, създадени от Disney и Pixar. Сега, с нарастването на игралната индустрия, какво може да бъде по-готино от това да видите как любимите си герои от детството се превръщат в игрови герои? Disney Mirrorverse прави това възможно, тъй като Kabam се обедини с Disney и Pixar Games, за да създаде екшън RPG за мобилни устройства, включваща герои като Rapunzel, Buzz Lightyear, Baymax, Jack Sparrow и много други.

 
Disney Mirrorverse
 

Disney Mirrorverse се развива в различна вселена, която изглежда е смесица от всичко, свързано с тези огромни компании. Любимите на всички герои на Disney и Pixar са превърнати в Пазители, които трябва да защитят този свят от група, наречена Fractured, която няма да спре, докато Mirrorverse не бъде унищожен.Разбира се, моделите на героите са страхотни. Зашеметяващи дизайни и спиращи дъха светове, всичко това е разположено във вселена с високи залози. Има изобилие от Пазители, които можете да изберете и добавите към вашия отряд, озарявайки всички тези емблематични герои в съвсем нова светлина. По отношение на битката, Disney Mirrorverse включва действие в реално време, където играчите ще контролират Пазителите, ще решават техните стратегии, специални действия и други. И ако сте в него само за кинематографично изживяване, е налична и опция за автоматично възпроизвеждане.


Има толкова много неща за правене в играта, че е гарантирано, че играчите ще останат заети през цялото време. Има много режими на игра като основния сюжетен режим, заедно с неговите куестове, които ще се актуализират периодично, куестове на събития, мисии на съюзи, кула от таланти, подземия и др. Месечните актуализации също са част от пакета, като гарантират, че Mirrorverse непрекъснато се разширява с неща за правене.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download


15 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page