top of page
  • Снимка на автораIndia Romeo

DIVISION 2: ГЛАВЕН ЪПДЕЙ 10 ИЗЛИЗА УТРЕ, СЕЗОН 2 И НОВ РЕЙД ДО КРАЯ НА ЮНИ

Здравейте агенти и добре дошли в една статия за The Division 2, в която ще ви предоставим обща информация какво да очаквате в играта до края на юни 2020.През последните няколко седмици Massive Entertainment - A Ubisoft Studio тества Title Update 10 на Public Test Server и участието на играчите, както и тяхната обратна връзка помогнаха за оформянето на актуализацията изключително.


Какво прдставлява е Title Update 10?


Ако все още не сте чували за Title Update или просто тепърва сте се присъединили към нас във Вашингтон и Ню Йорк, искаме да ви дадем кратко обяснение какво е „TU“. Тези актуализации носят свежо съдържание, баланс на играта и корекции на грешки в играта, а TU10 ще донесе три големи пакета съдържание: Health, Season 2 и нов Raid, „Operation Iron Horse“.До какво съдържание получавам достъп?


Цялото съдържание, което идва с Title Update 10, ще бъде достъпно за всички, които притежават Warlords of New York. За играчите от Division 2 ще бъдат налични всички съответни подобрения в баланса на играта, loot-а и поправянето на бъгове, както и версията от ниво 30 на новия рейд Iron Horse.


Кога можете да получите достъп до актуализация на Title Update 10, Season 2 и кога започва новият Raid “Operation Iron Horse”?


Title Update 10 се планира да излезе на 16 юни, както и всички промени в баланса на геймплея, подобряване на качеството на loot. Season 2 ще започне през следващата седмица, на 23 юни, като ще бъде представен нов набор от противници за преследване, които трябва да откриете и елиминирате, заедно с множество дейности през целия сезон. Предсезонната седмица ще ви позволи да се запознаете с новите промени, преди да започнете новия Manhunt и да напредвате през сезонните нива. Специална статия, съдържаща всички подробности за Сезон 2, ще бъде публикувана преди началото на сезона!Операция Iron Horse ще стартира в края на юни, за да може играчите да се подготвят на новия Raid, да подобрят екипировката си и да получат още нива на SHD. Тази подготовка ще бъде важна за играчите, които се връщат за Title Update 10 и ще даде възможност на всички, които искат да се справят с този Raid, да бъдат равни.


С нетърпение очакваме новия Title Update 10. Дотогава бъдете в безопасност, агенти!

Това беше за днес агенти, следете нашата фейсбук страница за още такива статии и видеа и всичко свързано с The Division 2.


Ще се видим в Ню Йорк и Вашингтон!


По текста работи екип на Tom Clancy's The Division Bulgaria

39 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page