top of page
  • Снимка на автораIndia Romeo

След няколко отлагания Ubisoft Massive най-накрая пусна ново съдържание за The Division 2

Автор: India Romeo (3 април 2022)

the division 2 picture

Ubisoft най-накрая обяви, че новия PVE режим Countdown, който е планиран да бъде добавен като бъдеща актуализация в The Division 2, първо ще премине през публичен тест сървър (PTS - PC Only), който стартира на 1 април.

 
the division 2 picture
 

Акценти:

PTS Фаза 1 - Countdown* и Expertise**.

PTS Фаза 2 - Нови екипировки и корекции на баланса.

PTS Фаза 3 - Всичко по-горе + поправки на грешки след фази 1 и 2.

Официални бележки (Patch notes) на PTS може да прочетете от ТУК

* Countdown е PVE режим след края на играта The Division 2 за 8 играча

- Има определено време за изпълнение;

- Разнообразни задачи за изпълнение;

- Нова уникална карта, която всеки път се сменя на случаен принцип (както е в Underground DLC-то от първата игра);

- Нова екипировка и оръжие [Фаза 2];

- Възможност за мачмейкинг.

** Expertise е функция за прогресиране, която позволява да се подобри максималната производителност на избрани оръжия, комплекти оборудване, варианти на умения и др.

 
the division 2 picture
 

Първи впечатления от Public test server-a на Cekyrata Gaming.

От 01.04.2021 е онлайн първата фаза, която ни запозна с чисто новия мод:

Countdown, който според мен и хората с които го пробвахме е вариант на рейд в стил пийд рън. Самият режим е предназначен за 8 души (но имате възможност и за по малко хора в отбора – дори и соло), които трябва да изпълнят определени мисии и да спрат ядрена катастрофа. Интересното в случая е, че и при двата ни опита да изпълним задачите те бяха различни.

Това ме навежда на мисълта, че вероятно се въртят с цел да затруднят играчите, както е в Underground DLCто от първата игра. Когато всичко е направено трябва да извикате хеликоптер, за да се върнете в базата като това няма да е толкова лесно. Защото Black Tusk заедно с няколко Huntur-a всячески ще се опитат да ви попречат да го направите (Както се случи с нас). Но най-важното в този мод, не е колко е ъпгрейднат билда ви, а колко добра комуникация имате с отбора. Това е нещото което движи този режим. И може би Massive не се опитват да върнат само The Division 2 отново в играта, а и да накарат хората отново да комуникират и да играят отборно. Защото, за да се качите отново в хеликоптера и да избягате трябва да разчитате на отбора си! Ние с 4 човека успяхме да го направим.

 
the division 2 picture
 

Промените в The Division 2 не спират само с новия режим Countdown. Има много промени и в някой таланти, за които към момента няма как да дам мнение, защото не съм ги изпробвал все още. А и да не забравим че най-накрая видяхме Expertise.


Какво е Expertise?

Това е нов начин за агентите да доразвият производителността на своите варианти на оборудване, оръжия и умения. Благодарение на тази функция вие ще можете да подобрите степента на вашето оборудване и директно да увеличите базовите им характеристики за по-голяма ефективност.

Разбира се, тази функция ще бъде допълнение към съществуващите системи за изработка и оптимизация, за да ви даде нов начин да спечелите сила, докато използвате вашите предмети на бойното поле.

Expertise ще бъде достъпна през Recalibration Station в Base of Operation или Haven (както и в лобито на небостъргача The Summit) чрез специален нов раздел Expertise


Как работи Expertise?

С новата функция Expertise ще можете да увеличите основните статове на оръжие, бранд или оборудване (gear set). За целта ще трябва да вдигнете proficient rank до 10 на дадено оръжие или друга екипировка.


(Същевременно вие вдигате и Expertise level, който ще ви е нужен за ъпгрейд). Има два начина за вдигане на този ранк:

Единият е като играете с оръжията или екипировката, които искате да ъпгрейднете а другият като инвестирате ресурси в него.

Изводът е че броят пъти, които може да ъпгрейднете вашето оръжие е равен на вашия Expertise Level. Как точно работи може да прочетете в Expertise: Quick user`s guide


За финал ще завършим с цитат на Yannick Banchereau, Creative Director at Massive Entertainment - A Ubisoft Studio:

"Агенти, преди всички да преминем към PTS, има нещо, което бих искал да имате предвид. Годината, която прекарахме, работейки по играта в мълчание, не беше прекарана в правене на една гигантска завръщаща се актуализация. Беше прекарано в организиране и подготовка за бъдещата непрекъсната поддръжка на играта. Значението на първата актуализация не е в нейния размер, а в това, че тя предвещава връщане към нормалното с още, което ще последва. Ако тази актуализация не
съдържа промените или съдържанието, на което сте се надявали, просто не забравяйте, че тепърва ще има още актуализации през годината."

Въпреки че от Massive не са готови да споделят подробности за чисто новия сезон 9, ни дадоха да разберем, че това ще стане много скоро.


Това беше за днес агенти, следете Game.bg за всичко свързано с The Division франчайза.


По текста работи екип на Tom Clancy`s The Division Bulgaria

 

Ревютата на GAME.bg и приятели вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.


120 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page