top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Следващата актуализация на Division 2 преминава към втора фаза

На 1 април разработчиците на The Division 2 започнаха фаза 1 от публичния си тест за Title Update 15, който донесе нов режим на игра и корекции на функцията Expertise, наред с други неща. Този тест сега преминава във втората си фаза и е най-вече за настройване и коригиране на това, което е в тестовата версия.

 
The Division 2 PTS
 

Въпросните бележки нямат пикантни точки в резултат на кръпката за настройка, но корекции за Countdown, нови функции на потребителския интерфейс и поправки за несъответствия в бонуса за надграждане вероятно си струва да се отбележат за феновете на шутъра. Този кръг от тестване все още не е получил официална датa, но може би все добре да се знае за жадните за съдържание фенове, че се постига напредък.


Заслужава да се отбележи за конзолните геймъри е, че Ubisoft публикува публикация в блога си, обясняваща защо PTS е само за PC играчи. Това се свежда до цял куп причини, включително факта, че последния път, когато компанията проведе PTS на конзолата, конзолите не предложиха голяма обратна връзка.


За да пуснем актуализации на конзола, трябва да преминем през процес, наречен сертифициране. Сертифицирането е, когато актуализацията е щателно тестване и трябва да отговаря на списък с изисквания, за да се гарантира висококачествено изживяване. Това, разбира се, отнема време, за да се гарантира, че PTS отговаря на всички изисквания. […] Поради естеството на PTS, внедрените актуализации могат да бъдат частично нестабилни или да не представляват цялостното качество на играта. Това може да добави време към цялостният процес на сертифициране, като в крайна сметка забави отстраняването на грешки и внедряването на функции, поискани от общността. […] Тъй като компютрите не трябва да преминават през процес на сертифициране, това ни позволява да реагираме бързо на обратната връзка от общността и да внедряваме актуализации по-бързо и по-ефективно. За съжаление, на конзолата ще отнеме два пъти повече време за пускане на PTS актуализации толкова редовно и бързо, колкото обикновено правим с компютрите. […] PC PTS не изисква никакви „процеси на одобрение“. Всеки играч, който притежава The Division 2 на Ubisoft Connect, може просто да изтегли PTS клиента и да участва в тестването, когато му е удобно. Тестването на конзолата изисква процедура за подбор, която би ограничила достъпността на PTS за по-широката аудитория. Разрешаването и забраната на достъп на играч до приложение въз основа на определен набор от критерии има потенциал да причини разочарование, ако бъдете отхвърлени. […] И накрая, би било небрежно от наша страна, ако не говорим накратко за единствения PTS, който държахме на конзолата за The Division 1. По време на този PTS открихме, че специфичната обратна връзка с конзолния играч е доста ограничена. В допълнение към това предоставената обратна връзка точно отразява обратната връзка, дадена ни от нашите PTS играчи на компютър. Имайки това предвид, резултатите, които открихме от този период на тестване на конзолата, паднаха под очакванията.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

30 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page